VBA Events zit middenin de Eindhovense horeca. Mede door een actieve rol van de aandeelhouders van VBA Events in lokale bestuursgroepen komen wij regelmatig op ideeën voor interessante horecaprojecten. We geven hier een kort overzicht.

Stropdas Kroegentocht

Traditie op carnavalszondag!

Stropdas Kroegentocht

Als antwoord op de rustige carnavalszondag op het Stratumseind in Eindhoven heeft VBA Events de Stropdas Kroegentocht Lampegat in het leven geroepen. Begonnen als een klein evenement met 500 deelnemers, is het evenement met inmiddels meer dan 6.000 deelnemers niet meer weg te denken uit Eindhoven.

Horecapolsbandje SwipID

Leeftijdsidentificatiesysteem voor horeca

SwipID

Op 1 januari 2014 ging de nieuwe Drank- en Horecawet van kracht in Nederland, die het drinken en kopen van alcohol onder de 18 jaar verbiedt. VBA Events heeft in samenwerking met Gemeente Eindhoven en de Eindhovense horeca het leeftijdsidentificatiesysteem SwipID geïnitieerd. Dit systeem wordt momenteel niet meer gebruikt.

Het Katerontbijt

Mét Kwekfestijn!

12735638_1758490961050299_1319439916_n

De dag ná de Stropdas Kroegentocht: Het Kater Ontbijt én het Kwèkfestijn. Zoek een plaats aan de maar liefst 250 meter lange biertafel op Stratumseind, koop een voordelige drankkaart en leg je bodem , terwijl je meeblèrt met de gezelligste carnavalskrakers. De carnavalsmuziek is over de hele straat te horen en de DJ draait de bekendste nummers. Gezelligheid dus!!

Fontys Purple

Introductiefeest voor Eindhovense studenten

Fontys Intro

De onderwijsinstelling Fontys organiseert jaarlijks een grote introductieweek voor alle nieuwe studenten. VBA Events heeft in 2015 voor het eerst een introductiefeest georganiseerd op het Stadhuisplein voor de Fontys om nieuwe studenten kennis te laten maken met Eindhoven.